anbefalinger

- Super tack för en fantastisk afton. Gästerna har i efterhand bara talat om er show som fantastiskt!

Jan Dalqvist, Partner Polaris equity

- Modtag vores kompliment for Deres optræden i lørdags. De leverede en topprofessionel indsats og satte barren højt for aftenens videre forløb. Imponerende spin over de modtagne oplysninger.

Lene Holmboe Sørensen, Ahlsell

- I var mega gode. Der har været helt vildt meget ros - og det er ellers svært at få i denne branche. Jeg må sige i sørgede for festen blev skudt i gang og vi fortsatte. Så der er stille rundt omkring i dagJ

Mie Pedersen, Im. Stiholt A/S

- Tusind tak for Deres meget personlige, professionelle og fagligt korrekte servering i lørdags. Vi var alle meget imponeret - og fornøjede. Stor hilsen til Deres praktikant Erling.

Apoteker Edvard Baasch, Himmelbjerg Apotek

- Vi var vilde med jer igen igen :). I lagde virkelig grundlaget for en god fest. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og der var masser af grin og pjank. Så måske vi ses igen - hvem ved ... :)

Kommunikationschef Mette Jul, Det Faglige Hus, som bookede Cafe Kølbert for anden gang

- RIGTIG mange tak for underholdning i lørdags det faldt virkelig i folks smag..Tak Og også positivt tema på vores kontor her til morgen

Direktør Lars Larsen, Danmarks Leder Organisation

- Jeg har været kunde hos frk. Svennevigs stramt styrede tjenerstab siden 1994 med vidt forskellige arrangementer og tjenerstaben har altid holdt et højt niveau af smagfuld humor med kant.

Anders Lange, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

- TUSIND tak for en fantastisk optræden og underholdning. Stor succes... J Alle jeg talte med efter og i morges var alle begejstrede. November 2016

Sys Sørensen, Administration, Bagergruppen

- En stor tak for jeres indslag der var med til at gøre det til en uforglemmelig aften i København. Der var ved bookningen skepsis fra værterne, omkring at I var fra Århus - men det må siges at komme til skamme. I var suverænt gode og I ramte plet i et selskab der fra start var undrende og ret hurtigt var oppe i et højt niveau af højlydt og oprigtig latter for til sidst at klappe taktfast af jeres fantastiske optræden. Uden yderligere superlativer - ganske simpelt en kæmpe succes, perfekt. Tusind tak - og det bliver ikke sidste gang jeg booker jer ;-) Værterne smiler hele vejen hjem til USA ;-) Oktober 2016

Mikael Rodkjær , Direktør og Trouble Shooter, Rodkjær Event

- Tak for den gode underholdning, som både var overraskende for mange og spot on i forhold til "pinlighed"

Kate Nielsen, Project Assistant, MHI Vestas Offshore Wind

- Stor ros til jer fra festdeltagerne. Det gik rent ind. Talte senere på aftenen med en af vores irske sælgere, som netop fremhævede, at det var sjovt uden at være udleverende eller nedgørende. Netop på det punkt anderledes, end det han tidligere havde oplevet.

Britta Langkjær Baastrup, Accounts Payable Clerk. btx group

- Tak for en formidabel underholdning.

Mie Bjørn-Rosager, ChangeGroup

- Da vi ønskede topprofessionel tjener-bistand til vores nytårskur, havde vi indgået en aftale med Café Kølbert. 6 veluddannede tjenere mødte op, og vi må bare sige, at de kunne deres kram. Alle gæster blev vartet i en grad, som de med garanti aldrig havde prøvet det før. Vi kan virkelig tale om meget personlig service. Ikke nok med at de sørgede for, at alle havde rigeligt i glassene, og at vores udsøgte hovedret blev præsenteret i alle detaljer. De sørgede også for stemningen blev både tyk, lummer og ind imellem fuldstændig usmagelig. Det var præcis, som vi gerne ville have det. Direktør Hansen og hans af Café Kølbert sammensatte familie, er ovenud tilfreds.

Mette Jul, Kommunikationschef, Det Faglige Hus

- 1000 tak for sidst ! Det var et HERLIGT besøg ! Tak fordi I er så sjove, professionelle, finurlige, opfindsomme, vakse ... vi kan blive ved. Det var en fantastisk start på en flyvende fest ! Vi var MEGET imponerede over, at I kunne leve jer sådan ind i vores tema. Flot !

Lena Bomholt, Økonomimedarbejder - Frie Skolers Lærerforening

- Selv tak - folk ler stadig...... - det var fremragende.

Henrik Pors, Skoleleder, Haderslev Realskole

- Vi havde en fantastisk aften. Mange havde ondt i kæberne af grin, så det var en stor succes - tusind tak.

Dorit Raunkjær, Personal Assistant, Product Group 2, LEGO

- Vi har fået meget ros for jeres optræden, virkelig god måde at kickstarte en fest på. Specielt håndteringen af engelsk talende gæster var elegant J

John Bager Qvortrup, Systems Engineer, Infrastructure. Systematic

- Kæreste Café Kølbert, Hr Hamborg, Frk Svennevig m.fl. En stor tak for jeres indslag der var med til at gøre det til en uforglemmelig aften i København. Der var ved bookningen skepsis fra værterne, omkring at I var fra Århus, men det må siges at komme til skamme. I var suverænt gode og I ramte plet i et selskab der fra start var undrende og ret hurtig var oppe i et højt niveau af højtlydt og oprigtig latter for at til sidst at klappe taktfast af jeres fantastiske optræden. Uden yderligere superlativer: ganske simpelt en kæmpe succes, perfekt. - værterne smiler hele vejen hjem til USA. Tusind tak, det var ikke første gang og det bliver ikke sidste gang at jeg booker jer

Michael Rodskov, Direktør

- Vi havde en fantastisk aften bl.a. takket være jeres forrygende optræden.

Jesper Albertsen, Corporate Project Manager, Lantmännen Unibake

- Mine kolleger og jeg har aldrig grinet så meget..de er fantastiske!!!

Thomas Holm Hansen, Senior Support Consultant. DONG enegy IT

- Tusind tak for et fuldstændig fantastisk indslag fra jeres side. Vi var høje af jeres optræden hele aftenen og dagen efter med. Personligt havde jeg aldrig oplevet jer før, men havde tårnhøje forventninger i forhold til alt det positive jeg havde hørt, og jeg må sige at I til fulde levede op til det hele. Så tusind tak fordi I var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Julie Maria Orth, Berendsen Textil Service A/S

- Alle oplevede de to tjenere som super gode underholdere og med masser af guldkorn. Vores tilknyttede psykolog til supervision fik sin sag for med tjeneren Erling, det var hylende morsomt. Personligt elsker jeg den form for underholdning og især når det sker af professionelle, der ved hvornår der skal skiftes spor og ikke mindst en klar fornemmelse for hvornår man skal trække sig. Det var gennemført godt og vi kunne godt finde på at vende tilbage en gang.

Svend Løwe, kannikegården

- Vi er nu på den anden side af vores arrangement I Begravelse Danmark og jeg vil meget gerne hvis du vil viderebringe en kæmpe stor tak til Erling, Hr. Hamborg og Frk. Svennevig. Vi var alle vilde med dem og synes deres underholdning var en kæmpe succes. Set i bakspejlet har jeg aldrig talt så lidt ved bordet og det har jeg også hørt andre sige, vi var totalt optagede af den gode underholdning.

Kirsten Søndergaard, Begravelse Danmark

- Det har været en sand fryd at komme på arbejde igen med alle de positive tilbagemeldinger jeg har fået især for jeres optræden

Ketty Frilund, HN Group - plastic and perfection

- Der lyder stor ros til arrangementet fra vores ledelse, så den sender jeg hermed videre til jer også.

Toni Harder Vegger, ATP

- En del af mine kolleger heroppe havde aldrig oplevet Café Kølbert før, og de siger, at de aldrig har moret sig så meget under en middag som i lørdags..... Det er store ord i Nordjylland..

Hans Christian Højslet, Adm. Direktør, Dafolo A/S

- Der skal også lyde en stor tak fra hele Toms teamet for en fantastisk humoristisk og professionel optræden fra jeres side. Det var en god start på aftenen, hvor vi måtte forlænge arrangementet i den anden ende, da vores gæster hyggede sig rigtig meget. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster og det betyder meget for os.

Jette Nielsen, International Sales Supporter, Toms Gruppen A/S

- Tak for kanon underholdning - total OK underholdning... store smil og massere af latter. Vi er glade. Hils reamet og sig at de tog os med storm. Dejligt at blive underholdt af jer igen.

Charlotte Ankerstjerne, Managing Director, CAT Agencies A/S

- Tusind tak for en fantastisk forestilling i fredags. Jeg er her til morgen blevet mødt med begejstrede kollegaer, som havde følt sig i fantastisk godt selskab sammen med jer. Tak for det!

Annemette Balle, ITS Governance and Management Support, Dansk Supermarked A/S

- Jeg vil blot sende jer en stor TAK for fantastisk underholdning i fredags. Hver og en af vores gæster, var så godt underholdt, at det sent vil blive glemt. Skønne, velforberedte, sjove og skarpe personer. De gjorde det fantastisk. Vi nød det alle sammen, og er meget imponeret over forarbejdet, arbejdet på dagen, og særligt niveauet af underholdningen. Vi vil klart anbefale jer, alle steder vi kommer. Alle vores gæster roste jeres personale til op over skyerne. Det var en skøn oplevelse. 1.000 TAK

Anja Andreasen, DLA Agro

- Tusinde tak for en fantastisk oplevelse i lørdags. Det var for at sige det mildt, hyle morsomt. Tak for det! Jeg anbefaler jer gerne til andre, der vil have en glad aften :-)

Elma Lomholdt, HR-chef, Jorton A/S

- Vi takker mange gange for en uforglemmelig optræden. Vi morede os gevaldigt :-)

Ebbe Fog Brøns, DEKO loft + væg

- Det var sandelig også en stor fornøjelse for os. Jeg har fået så meget positiv respons på jeres optræden fra deltagerne :-) Mange tak for denne gang.

Lisa Nielsen, Operations Coordinator, DONG E&P A/S

- Det var SÅ fantastisk sjovt. I har fået så meget ros fra alle. Nogen har haft helt ondt i maven af grin dagen efter :-) Godt du havde blokfløjten med, det har mange kommenteret.

Birgitte Stein, Musikskoleleder

- Først og fremmest tak for underholdningen. Det var en stor succes, og både partnere og deltagere synes, at det var super godt.

Martin Thrane Pedersen, Head of Event, Aarhus Case Competition

- Vi havde en forrygende fest - som I absolut havde stor anpart i :-) Tak for det.

Helle Christensen, Statsaut. Ejendomsmægler, Høgh & Rousing A/S

- Vi havde en super god fest :-) med en kanon start takket være jer. Sikke en optræden :-) I har fået stor ros af stort set alle der var med. Vi havde så ondt i kinderne af at grine.

Anita Løvkvist, Cornator

- Hvor var I bare goe' - I har simpelthen fået så meget ros.... - fedt!! :-)

Pernille Svender, Marketingkoordinator, Varde Fritidscenter.

- I gjorde det super godt, og resten af dagen talte deltagerne om jer, så I har absolut gjort et sjovt indtryk på dem, mange var henne hos mig bagefter, og spørge hvem I var, så det var godt at I havde lagt jeres kort på kaffebordet bagefter. Tak for denne gang, håber vi får mulighed for at invitere jer igen.

Tina Kjær, Lindberg International

- Vi vil gerne sige 1000 tak for skøn underholdning til vores fest i lørdags - det var fantastisk med jeres stilfulde spydigheder. Jeg ønsker en god jul og et godt 2014 med mange glade gæster i caféen.

Stefanie Jäke Pedersen, Grønbech & Sønner A/S

- Ja, det var en super god aften og sponsorerne var jo glade - som du sikkert kunne se - for jeres show. Tak igen.

Mogens F. Mogensen, Fremadrejser sponsor for GOG's Herrer

- Der var jeg lige ved at tage billetten, I er simpelthen så sjove! Sjældent har jeg da grint SÅ meget, at jeg måtte have 1. hjælp bagefter!

Susanne Stampe, (Skanska)

- Vi var igennem 2 retter, 6 taler og et hav af sange, og så kom befrielsen: JER! I har simpelthen reddet bryllupsfesten.

Frank Andersen, Brudgommens far

- Tusinde tak for et fantastisk indslag i fredags til min 65 års dag i Rungsted Golfklub. I gør det superproff. Ligesom jeg havde ønsket det. I tog virkelig fusen på flere i starten og ikke alle er lige "humorskarpe" og det elsker jeg....Igen tusinde tak for et super indslag. Og fortsat god vind i jeres metie !! I BARE GOEEEEEEEEEEEEE

Claus Francke, Arkiteker m.a.a. Claus Francke ApS

- Tak for fantastisk underholdning.

Stefan Facius, Agent / Management

- Mange tak for en helt fantastisk aften, jeg kan love jer for at alle var ovenud begejstrede, og I har været det helt store samtale emne på kontoret i dag :-)

Louise Thomsen, Marketing Projekt Manager & Management Assistent, Dansani A/S

- Jeres indslag var en forrygende god start på en super sjov og festlig julefrokost. I aftenens løb fik vi rigtig mange positive tilkendegivelser på jeres optræden - I var i høj grad med til at denne aften blev sådan en succes, som det blev.

Sanne, Actona Company

- Det blev en virkelig god konfirmationsdag for vores datter og det skyldes ikke mindst jeres helt vidunderlige optræden på dagen. Flere gæster gav udtryk for, at de sjældent har grinet så meget. Så endnu engang en stor tak for jeres indsats.

Vagn Marquardt, Direktør, Advokat

- Vi havde en rigtig god aften og griner stadig over jeres fantastiske underholdning. Tak!

Direktør Peder Bille, Compu Revision

- Det var lige, som det skulle være. Hylende morsomt. Jeg tror at samtlige morede sig. Billederne som jeg i går fik på et USB-stik - er dokumentationen. Tusind tak for god underholdning.

Bjarne og Rita, 2 X 60 års fødselsdag

- Festspillene i Bergen vil med dette få takke dere for en flott innsats i forbindelse med årets festspill. Arrangementerne både i Grieghallen, i Håkonshallen og i Bergens gater ble meget vellykket, og vi vet at det ikke minst var takket være de gode kelnere fra Café Kølbert! Hjertelig tusen takk!

Bergljót Jónsdóttir, Festspilldirektør, Bergen Festspill

- Tak for i går aftes. det var som ventet en super oplevelse også for os der har været med tidligere.

Else Marie Larsen, A2Sea

- Vi havde en fantastisk aften! Det var præcis, som jeg havde håbet, og jeg tror ikke at vores udenlandske gæster glemmer den aften foreløbig. Så mange tak for det - og bring gerne vores tak videre til alle tjenerne fra Café Kølbert.

Tina Rud Mogensen, Specialkonsulent ved Forsknings- og Innovationsstyrelsen

- 1000 - tak for en herlig aften, det gav genlyd i lille Ringkøbing, håber I kom godt hjem, endnu engang mange tak.

Skipper Hagde, Afdelingsleder huset Venture

- HOLD DA FAST hvor var I gode :-) Vi er alle super begejstrede og I bliver flittigt nævnt i dagens "tak for en god fest" fra alle kollegerne.

Bente Falk Sabroe, Executive assistant, TC Group A/S

- Tak - tusind tak for en kanonunderholdning - I gjorde det sku igen - TOPDOLLAR - Alle gæsterne blev underholdt på et meget højt niveau og alle har kvitteret for et superarrangement.

Per Bisgaard, B&O

- Vi vil gerne sige TUSIND tak for en fantastisk, formidabel, unik, helt igennem super optræden til vores jubilæumsfest i lørdags. Vi griner stadig Stor ros :)

Jette Gregersen, Creative Company

- Jeg har været så heldig at opleve nogen af jer til julefrokosten i Halsnæs Kommune, fantastisk underholdning - griner stadig ved tanken :-)

Pia Randskov

- Tusind tak for en forrygende oplevelse i fredags på Fjordgården. Alle har givet udtryk for at det var en sjov og underholdende start på vores "sidste" julefrokost i vort gamle regi. Og tusind tak for øgenavnet til Harbo - han har ingen ide om hvorfor han pludselig bliver kaldt Mr. Hardcore - tja, og vi sladrer jo ikke.....

Lisbeth T Bloch, J.C.Nørgaard, Statsautoriseret Revisionsselskab

- Vi er nogle medarbejdere der fornylig oplevede jer ved vores ældrechef Dorthe Svendsen-Tunes afskeds reception og sjældent har vi moret os så godt - I var fantastiske!!

Susanne P Larsen, Udviklingsleder, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

- Jeg har overført penge til dig i går. Da jeg var holdt op med at grine. Alvoren står jo altid og venter på at slå til i et hjørne af ens hverdag, så..... Men det var en rigtig sjov aften, og der gik vel ikke mere end en halv time før jeg havde ondt i baghovedet af at grine. Vil du hilse de 2 og sige tak for supergod underholdning.

Lene S. Sørensen, Sekretær, Sønderparken Center for Socialpsykiatri.

- Hele selskabet taler om at dette var årtes fest, og vi er ikke engang ude af januar endnu - et bedre kompliment kan vi vist ikke give jer. Stor tak til jer alle endnu engang.

Frau Helle Svorin Westeraa, Bankdirektør

- Jeg havde den fornøjelse at se jer til et arrangement på Århus Teater i marts 2007. Aldrig har jeg da grinet så meget, jeg tror ikke man finder nogen i dagens Danmark der i den grad kan få folk til at grine, så ens mavemuskler gør ondt i en uge bagefter. Det er meget svært at fremhæve nogen, da de hver især virkelig bare er hysterisk morsomme. På et tidspunkt gik hele showet i stå, og der blev totalt stille iblandt alle mine kolleger. Frk. Svennevig stod på scenen og talte, og bare det at se på hendes mimik, fik mig til at grine så meget, at tårene trillede ned af kinderne på mig. Så hun spurgte om jeg snart var færdig, og stod der med fast blik og kiggede på mig. (pu ha hvor var det flovt, men jeg kunne slet ikke stoppe med at grine)

Dorthe Løvstad Petersen, XL-Byg

- You gave us an unforgettable experience at the gala dinner of the NC in Kolding. Thank you. Personally I'll have to admit that I Haven't laughed at myself so heartily and without restraint as I did now for a very long time!

Paavojuha Klementjeff, Perho, Helsinki

- Café Kølbert har altid stået for mig som noget af det morsommeste og mest professionelle, man kan opleve.

Inge Correll, Ekspert i takt og tone

- Det var virkelig en god ide med jer, for jeg var jo lidt nervøs for at invitere i så "fine" omgivelser, men så kom det hele lidt ned på jorden igen, og så var stemningen lagt for resten af aftenen. det var en super aften. Hvor er I altså dygtige.

Lis Lund, Arrangementschef, Aller Press A/S

- Tusinde tak for et forrygende "show" til vores julefrokost - lattermusklerne arbejder stadig på højtryk. Vi har modtaget så mange superlativer over jeres show, så selv I ville rødme hvis I hørte dem. "Underholdning i verdensklasse"

Heidi Fris, Chefkonsulent, Danske Bank

- Thank you for the most enjoyable dinner at the Kronberg Castle last week in Helsingor. I am heartened to know that somewhere in the world there are people whose mission in life is to remind us daily of the eternal lament: "It's hard to get good help these days." Let me know if you get a gig in San Diego.

Mike Cleary, Department Head, CP Kelco

- Vi havde en fantastisk oplevelse i går ifm. Café Kølberts underholdning :-) Det satte gang i festen og humøret rundt omkring :-)

Anne-Mette Hartvigsen, Logistics Manager, Mette Munk

- Tak for fantastisk underholdning i fredags på Aros. Det var helt uovertruffent. Vi var meget begejstrede.

Vibeke Hjortdal, Professor i Thoraxkirurgi

- Tusind tak endnu en gang for en fortryllende morsom aktiv underholdning ved festen i går. Meldingen til os her i dag er, at der i kredsen af projektgodsspeditører worldwide vil blive talt om en meget sjov og anderledes middagsoplevelse ved Århus Havn. Vi kan ikke ønske os det bedre. Vi vil bestemt hyre jer en anden gang.

Janne Greve, Afdelingsleder, Port of Aarhus

- Latteren over Ertholmene har knap lagt sig endnu. Vi siger TUSIND TAK for en fantastisk aften hvor alle ø-boere morede sig kosteligt. Aldrig er disse dejlige, festlige mennesker, på denne lille klippeknold i den aller østligste del af kongeriget blevet så festligt underholdt. Nu kan vi trygt rejse herfra.

Jan og Vibeke Gildam, Christiansø-boere

- tak for super underholdning i går. Det var virkelig fantastisk og alle gæsterne har helt ondt i maven af at grine i går. Stor respekt.

Bartek Iversen, Saxo Bank

- "Min kone er aldrig blevet forulempet på en så underholdende måde som af Café Kølbert. Efter at jeg selv en aften har tjenestegjort som lejetjener hos Kølbert, er jeg blevet hemmeligt forelsket i frk. Svennevig."


Med tjenerhilsen, Jan Stenberg, Verkställande Direktör, SAS

- I var virkelig med til at gøre aftenen til en sjov og uforglemmelig aften, som vi stadig taler om. I formåede at fremhæve folk uden at udstille dem eller på noget tidspunkt gå over grænsen, så alle morede sig.

Pia Hansen, Donationschef, TrygFonden smba

- Befinner mig fortfarande, snart 14 dagar senare, i skrattruset efter Er sanslösa föreställning på vårt 50-årsfirande. vara gäster har varit helt lyriska, till och med haft egna föreställningar hur en dansk kypare uppträder. TACK for en otrolig kväll som går till historien i vårt företag !!!!!!

Agneta Holmquist, Nelsson Arkitekter AB

- Jeg har lige haft fornøjelsen af at opleve jer ude på Randers Social- og Sundhedsskole i dag, og det er godt nok længe siden jeg har grinet så meget.

Christina Hede

- Ni var höjdpunkten på kvällen, alla gästerna var utroligt imponerade och tyckte ni var kanonbra. Tack så jättemycket!

Helene Pratt, Contrast AB

- Tusind tusind tak for jeres optræden i fredags - de taler stadig om det og er ved at omkomme af grin. Super super - kanon kanon - elegant elegant. Vi vender tilbage en anden god gang.

Eva Dimpker, DONG energy

- Det var så fantastisk godt, I tog os alle med storm - alle var totalt begejstrede - både os som har set jer før og dem som ikke tidligere har haft den skønne oplevelse. Personligt synes jeg det er fantastisk at genopleve jer, og se hvordan detaljerne i jeres "servering" har udviklet sig - I er virkelig skarpe.

Stine Rust Nielsen, Intranote

- Tusind tak for et helt fantastisk arrangement i torsdags! Kræftens Bekæmpelse bliver aldrig helt den samme igen, efter at være blevet introduceret til lille henrivende hr. Regneark, Herreafdelingen (der - og det gør det jo kun endnu sjovere - kun består af damer), hr. Marketing Møllers nye slogan for ikke at tale om jeres forrygende figurer, der virkelig tog os med storm (og måske især Birgit). I har virkelig imponeret os med jeres professionalisme, engagement og helt vidunderlige humor. Via Attractorhar vi også hørt en lille historie om et ønske fra Roskilde Kongrescenter til, at I kortede jeres optræden lidt ned - og må igen bøje hovedet i stum beundring over jeres dybe professionalisme, der fik jer til at sige nej. Så tak,tak og atter af hjertet tak - vi nød det helt utroligt meget.

Susanne Feldinger, HR-konsulent, Kræftens Bekæmpelse

- Tak for super god underholdning/servering til vores julefrokost i fredags. Der bliver talt meget og begejstret om det :-)

Dorte G Danielsen, HR-sekretær, LMO

- Tak fordi I ville komme til Mors og igangsætte en god og festlig aften. Folk har virkelig haft en god oplevelse, der bliver snakket meget om "de sjove tjenere" rundt omkring på virksomheden.

Michael B Madsen, Morsø Jernstøberi A/S

- 1.000 tak for jeres fantastiske optræden i fredags, det gjorde stor lykke.

Mitzie Abildgaard, SKT Health Århus Universitet, Uddannelses- og personaleleder.

- Vi upskattede verkligen ert framträdande. Det er härligt att få skratta.

Märta Palmgren, Folktandvården Stockholms län AB

- Vi var meget glade (igen) for jeres engagerede og stærkt underholdende medvirken.

Nick Horup, Nyhedschef, TV2 OJ

- Tak for super underholdning, det vil blive husket og talt om i lang tid fremover!

J. Aagaard Saugbjerg, Økonomidirektør, VOLA A/S

- Det var virkelig en fantastisk optræden. I forstod at ramme meget præcist mht. personer og miljøet hos os. Der VAR virkelig brug for den vandfaste mascara.

Lene B. Enevoldsen, Handelshøjskolen

- I gjorde det bare skide godt - Alle var bare elle vilde med jeres indslag. Mojn til vi mødes næste gang

Claus Ewers, Brødr. Ewers A/S

- En stor tak til jer fra os her på Fyn. I var fantastiske. Prinsgemalen var ovenud glad for at have mødt jer, og jeg tror, I vil blive kontaktet af ham på et tidspunkt. Vi havde en fantastisk aften som vi sent vil glemme, og som vi altid vil tænke på med stor glæde og smil på læben.

Majse Uhrenholt, Faurskov Gods

- Tak for fantastisk underholdning - den sad lige i skabet...der var mange, der var henne ved mig både senere på aftenen og dagen efter for at udtrykke deres begejstring.

Anton L. Skjernaa, Bedre Psykiatri

- Det var et FANTASTISK show. Folk var ellevilde med det, og det var stor succes :-)

Tina K. Poulsen, Secretary, LEGO

- Tusind tusind tak for godt arbejde - det spillede bare max - stor ros til alle dine dygtige tjenere.

Helle Bertelsen, HR-chef, Fleggaard Holding A/S

- Tusind tak for et super godt grin! Det lettede efter en lang og intensiv dag.

Merete, Netmatch

- Vi siger tusind tak for en fantastisk underholdning, den var bare i top, vi fik virkelig rørt lattermusklerne, herligt!

Tina Abildskou, Indehaver af Abildskou A/S

- Tusinde tak for en uforglemmelig aften, hvor det har taget os flere dage at få ansigterne i de rette folder igen. ALLE er kommet med så mange positive superlativer, som slet ikke kan stå på dette kort, så vi vil bare sige TAK.

Lene, Carlson Wagonlit

- Stor ros til Café Kølbert, som gjorde det rigtigt godt - selv regentparet har rost jer :-) Det synes , at det var både morsomt og elegant, og at I forstod at gå lige til stregen :-)

Pia Mathiasen, Executive Management Secretary. Uhrenholt Holding A/S

- endnu en gang tak for et fantastisk arrangement i torsdags. Det sad lige i skabet og alle - ikke mindst den unge del af selskabet - syntes det var fantastisk!

Kim Bager, Søn

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

nyhedstelegram


 

Kontakt

Propaganda

Friske fotos

Svennevig og Erling Lærling fra Café Kølbert