Underholdning Bryllup

Den sjoveste bryllupsunderholdning

"Vi kan ikke takke jer nok for jeres utrolige verdens-spil, jeres fantasi og uforskammethed...Det var kort sagt en fornøjelse at opleve jer til vores bryllup."                                          Lisa & Jesper Telcs, København.

"Tak fordi I var med til at gøre vores bryllup uforglemmeligt."       Jens & Marianne 

Vi bliver ofte brugt til bryllupper og det er med stor glæde og succes. 

- Det kan være til kaffe-&-kage receptionen efter Kirken,

- Velkomstdrinken imens gæsterne venter på brudeparret

- eller under selve bryllupsmiddagen.

Uanset hvor det er, i haven, på restauranten, på båden eller på slottet, tilrettelægger vi de sjove tjeneres entre på forhånd med de lokale tjenere og køkkenpersonalet, og hvis der er sådan en, med toastmasteren.

Da der ofte er mange indslag til et bryllup, kan vi godt korte vor optræden lidt ned efter aftale. Café Kølberts belevne og uforskammet høflige tjenere følger også ind imellem brudepar, fra deres bryllup over kopperbryllup og til fx sølvbryllup. Ja vi er faktisk ude til en hel del guldbryllupper! 

Erling Hr og fru Thomas Helveg, hr Nitz hr Hamborg, frk Svennevig sjove bryllups tjenere

Her ses Café Kølberts tjenerstab til landsholdspiller Thomas Helvegs bryllup med sin vidunderlige brud, på sydfynske Hvedholm Slot. 

Bag døren sidder bryllupsgæsterne, og iblandt dem en række italienske kollegaer (læs: stjernespillere fra AC Milan) der var her i landet for første gang, -og de tror stadigvæk at danske tjenere er skægge, frække og ufrivilligt morsomme.

Er De så heldig, at nogen har sagt JA, eller er De inviteret til bryllup og vil gerne give uforglemmelig underholdning som gave? - så ring blot til Café Kølbert. De sjove tjenere er mestre i bryllupsunderholdning.

Telfonnummeret er 86120299

De kan også skrive ved at klikke her.

 

Propaganda


Kontakt

Fotografier

Gæster udtaler

"Vi kan ikke takke jer nok for jeres utrolige verdens-spil, jeres fantasi og uforskammethed...Det var kort sagt en fornøjelse at opleve jer til vores bryllup."
Lisa & Jesper Telcs, København.

 

Radio London

Kontakt