Firmafest

- Vi gør din fest unik

Café Kølbert’s sjove tjenere til firmafest.


Det var virkelig en fantastisk optræden. I forstod at ramme meget præcist mht personer og miljøet hos os. Der VAR virkelig brug for den vandfaste mascara.
Lene B Enevoldsen, Handelshøjskolen

I var virkelig med til at gøre aftenen til en sjov og uforglemmelig aften, som vi stadig taler om. I formåede at fremhæve folk uden at udstille dem eller på noget tidspunkt gå over grænsen, så alle morede sig.
Pia Hansen, Trygfonden smba

Tjener Erling fra Café Kølbert underholder til firmafest

Sjove firmafester i 25 år

Café Kølbert har over 25 års erfaring med at optræde til firmafester. Mange er vendt tilbage igen og igen. Café Kølberts egner sig perfekt til firmafester.

* På dansk, engelsk eller skandinavisk

* Kommer overalt, Kører allevegne

* Fra 2 til 3000 gæster

Skræddersyet underholdning til jeres firmafest

Inden firmafesten sætter vi os, i samarbejde med jer, grundigt ind i netop jeres virksomhed - Produkter, Organisation, Vision, Mission, Aktuelle emner og centrale personer. Alt dette bruger vi til at skabe et helt unikt show, skræddersyet til jeres virksomhed og firmafestens anledning.
Café Kølberts uforskammet høflige tjenerstab mestrer intelligent underholdning i verdensklasse. Til en firmafest vil showet typisk foregå imens gæsterne spiser. Og de skøre tjenere serverer en blanding af vanvittig komisk og stilfuld underholdning ved bordene, optrin på gulvet, og genial sceneunderholdning.

En times uforglemmelig morskab

Et Café Kølbert Show varer som oftes en time, også til firmafester. Andre modeller kan naturligvis også lade sig gøre. Vi har lavet små pause-indslag på 15 minutter og underholdt 5 timer i træk på et tog fra Aalborg til København. Snak med os om det....

Frk Svennevig, Hamborg, Brauer,nitz Bøgh de sjove tjenere fra Café Kølbert

Unikke tjenere

Vi tryllebinder publikum med en uforlignelig figur Hver tjenerfigur har sin egen unikke personlighed, som let kan ses igennem den stive uniformering. Der hersker et strengt hierarki imellem tjenerne og det er ekstra skægt til firmafester. Mange ansatte er blevet ekstra glade for deres egen arbejdsplads efter at have moret sig over Café Kølberts stærkt topstyrede tjenerstab.
Siden 1991 har Café Kølbert været sjove tjenere på fuld tid. De mange år, som professionelle sjove tjenere har givet os en unik mulighed for at videreudvikle og fintune vores show og vores individuelle præstationer, og givet os dejlige minder fra rigtig mange firmafester.

Café Kølbert har stor international erfaring

Café Kølbert har stor international erfaring, og showet kan afvikles på dansk, engelsk, tysk eller interskandinavisk.
Meget af underholdningen opstår i improvisation med gæsterne. Som publikum medvirker man i det omfang man har lyst. Vi kan sagtens mærke hvis nogen helst bare vil kigge på.
Publikum kan være mange eller få. Café Kølbert har optrådt for 2.000 gæster, men også for 9. Café Kølbert har optrådt til firmafester hos jernstøbere, medicinalindustri, butiksansatte, sygeplejesker, forskere og flere bestyrelser. Den ene dag optræder vi for banebisser i Ringkøbing og den næste til en internantional lægekonference i København. På det seneste har vi optrådt for kongehuset et par gange, og vi sætter MEGET pris på prinsgemalen, der er en altid veloplagt gæst.

Book trygt Café Kølbert til Deres firmafest

Telefonér 86120299 - og tal med en tjener om netop Deres firmafest

eller klik for en E-postmeddelelse her, tak..

Underholdning med sjove tjenere til firmafest

RING dog til 86120299

Eller venligst tryk her for en elektronisk postmeddelelse
 

 

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt