Fødselsdag

Café Kølbert er perfekt til fødselsdage

"Jeg oplevede jer til en 40 års fødselsdag for nogle år siden. Det var hyle-morsomt! Nu er det så min egen tur til at fylde 40 - og så er det, at jeg vil høre, om I kan være med til at sætte fut i min fest?" Klaus Herborg.

En fødselsdag kommer aldrig tilbage, så lad Danmarks sjoveste, og eneste profesionelle, showtjenere stå for underholdningen.

Café Kølberts tjenere er en perfekt fødselsdagsgave til fødselaren der har alt, men ikke selv har sørget for underholdning til dagen.

Vi gør enhver fødselsdag til noget uforglemmeligt, og det er noget som fødselsdagsgæsterne husker og taler om i mange år frem. Vi har stamkunder der typisk ser os, første gang, til et firmaarrangement, derefter hyrer os til brylluppet, så til kobberbryllupet og så til 50 eller 60 års fødselsdagen! 

Siden 1991 har Café Kølbert været sjove tjenere på fuld tid

I 1985 rejste en gruppe ungdomsarbejdsløse et telt med kaffeservering på en pløjemark, og Café Kølbert var født. Siden 1991 har Café Kølbert været sjove tjenere på fuld tid. De mange år, som professionelle sjove tjenere har givet os en unik mulighed for at videreudvikle og fintune vores show og vores individuelle præstationer. Derfor kan du trygt lægge underholdningen til din fødselsdagsfest i hænderne på Café Kølbert.

Café Kølberts sjove tjenere giver din fødselsdagsfest en saltvandsindsprøjtning. Café Kølbert har mere end 32 års erfaring med at optræde til fødselsdagsfester. Vi forbereder os grundigt, så underholdningen kan målrettes præcist til den enkelte fødselsdag. Vi vil gerne have lidt fakta og informationer angående fødselaren og et par af gæsterne. Når fødselsdagen så kommer, og Café Kølbert optræder, bliver gæsterne rystet rigtig godt sammen og får et kæmpe fælles grin.

Underholdningen koordineres med køkkenet og de "rigtige" tjenere, så fødselsdagsfesten bliver en stor og skøn oplevelse som helhed.

Meget af underholdningen til fødselsdagen opstår i improvisation med gæsterne.

Som publikum medvirker man i det omfang man har lyst. Vi kan sagtens mærke hvis nogen helst bare vil kigge på.

Et Café Kølbert show varer typisk en time, også til fødselsdage. Men andre modeller kan også lade sig gøre.

 

Skal De invitere til fødselsdagsfest?

Kølbert morer hver en fødselsdagsgæst!

Ring og tal med os om det 86 120299

eller tryk her og send os dine ideer til hvordan Café Kølbert kan gøre din fødselsdag til noget helt specielt.

 

Café Kølberts tjenere er en perfekt fødselsdagsgave til fødselaren der har alt..

 

Propaganda


Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt