Jubilæum

Få de skøre tjenere til at gøre Deres jubilæum uforglemmeligt.

Det gjorde SAS til deres 50 års jubilæum, hvor vi optrådte for alle SAS ansatte over 16 shows, på et stopfyldt NIMB i 2 etager i TIVOLI i København.

"Min kone er aldrig blevet forulempet på en så underholdende måde som af Café Kølbert. Efter at jeg selv en aften har tjenestegjort som lejetjener hos Kølbert, er jeg blevet hemmeligt forelsket i frk. Svennevig."


Med tjenerhilsen, Jan Stenberg, Verkställande Direktör, SAS

 

Tjener Erling fra Café Kølberts sjove tjenere skænker vin

Jeg så jer ved min mands firmas 25 års jubilæum - det var total fed underholdning                          Marianne Skandshus

Nogen fejrer 8-års jubilæum, men det kan også være 25 års jubilæum, 40, 50 eller sågar 100-års jubilæum.

Et jubilæum er en ganske særlig fest. Det kan vare mange år før man har det næste jubilæum, så hvorfor ikke gøre noget særligt ud af det? 

Et Café Kølbert Show varer typisk en time, og foregår også imens at gæsterne spiser. Underholdningen er en blanding af underholdning ved bordene, optrin på gulvet og hylemorsom sceneunderholdning. Meget af underholdningen er improviseret, eller udviklet specielt til jeres jubilæum, og gæsterne deltager i det omfang de har lyst. Vi har over 30 års erfaring i at mærke, om en gæst vil spille med, eller helst bare vil se på. Café Kølbert optræder lige gerne for ansatte, venner og familie, som for kunder og forretningsforbindelser.

Café Kølbert er det perfekte valg til jubilæet i firmaet, eller på arbejdspladsen. Det kan være åbent hus, reception eller flere-rettersmiddag, Café Kølbert sørger for at det bliver uforglemmeligt! 

 

Ring 86120299

 

eller skriv til os her

Café Kølberts sjove tjenereCafé Kølberts sjove tjenere underholder til festCafé Kølberts sjove tjenere, hr. Ascanius

Propaganda


Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt