Underholdning Konfirmation

 

Konfirmandernes foretrukne underholdning.

Vi havde fornøjelsen af jer til vores datters konfirmation og selvom det er 2,5 år siden, taler familien stadigvæk om jer. I var fantastiske ...

                                                                                                                                       Tina Kjær

              

Cafe Kølbert har mange års erfaring med at underholde til konfirmationer. En konfirmation er en helt særlig fest, både for konfirmanden, for forældrene og den øvrige familie. Et Café Kølbert-show til en konfirmation vil typisk vare ca. 1 time, og starte med, at de sjove tjenere skænker f.eks. rødvin til hovedretten.

Det er respektfuld underholdning med sjove gags, der tager toppen af det højtidelige ved konfirmationen. Underholdningen med de skøre tjenere er målrettet netop jeres selskab og jeres konfirmand (eller konfirmandinde). Det er ikke altid, at de unge mennesker bryder sig om at være i centrum, men så sørger Café Kølberts sjove tjenere for, at det f.eks. er onkler og tanter, der bliver trukket frem i lyset. Vi taler grundigt med jer inden festen, så vi kender både selskabet og konfirmanden.

De sjove tjenere underholder imens gæsterne spiser, og sørger for, at maden bliver garneret med gode fælles grin. Showet afsluttes med fælles sceneunderholdning, så alle er i godt humør til de kommende taler.

De skøre tjenere fra Café Kølbert sørger for at konfirmanden griner sig ind i de voksnes rækker.

Ring 86120299 i tide

Eller klik her for at sende Os en E-mails

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London