Reception

Få de skøre tjenere til Deres reception.

 

Vi er nogle medarbejdere, der for nylig oplevede jer ved vores ældrechef Dorthe Svendsen-Tunes afskedsreception, og sjældent har vi moret os så godt - I var fantastiske!!                  Susanne Ploug Larsen, Udviklingsleder Københavns Kommune

Hr Brauer fra Café Kølberts sjove tjenereUnderholdning til reception eller fest. Café Kølberts sjove tjenereHr Ascanius fra Café Kølberts sjove tjenere underholder til receptionDen sjove tjener Erling (lærling) fra Café Kølbert

Café Kølberts uforskammede høflige sjove tjenere underholder gerne til Deres reception og sørger for gæsterne. Vi introducerer også gerne taler og indslag.

Til receptioner er det ekstra dejligt med underholdning, som bringer gæsterne sammen og kan knække en lidt formel stemning. Café Kølberts skøre tjenere har over 25 års erfaring i at gå til stregen uden at overskride den. Tjenerne er respektfuldt grænseoverskridende. Til receptioner veksler Café Kølberts underholdning imellem sceneunderholdning, som er for alle, og som tilpasses anledningen og antallet af taler. - og optrin imellem gæsterne og cirkulerende tjenere, som underholder få gæster af gangen. De sjove tjenere vil f.eks. skænke og hente, introducere gæster for hinanden, blive forelskede i enlige damer og gøre noget særligt ud af vigtige gæster som f.eks. bankrådgivere.

Café Kølberts sjove tjenere har mange års erfaring i at underholde til receptioner. Vi startede i 1988 til Café Englens fødselsdags reception, og er siden fortsat med at underholde til store og små receptioner i hele landet. Det er blevet til rigtig mange receptioner, som har fået en saltvandsindsprøjtning.  

Til indvielse af nye bygninger kan vi også vise rundt i de nye bygninger, og være placeret rundt i ejendommen med udstilling af landskabsmaleren Eiler Ring Madsen. 

Ring nu bare til os, det bliver sjovt.

Telefonnummeret er 86 120 299 

Eller skriv en e-post-meddelelse ved at trykke her

 

 

 

 

 

Propaganda


Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt