Hvad er et Café Kølbert show?

Hvordan optræder de sjove tjenere?

 

"Jeg vil bare lige sige at vi havde en fantastisk oplevelse i går ifm. Café Kølberts underholdning. Det satte gang i festen og humøret rundt omkring"                                                                                                                                                      Anne-Mette Hartvigsen, Mette Munk

 Café Kølberts tjenershow er et helt unikt underholdningskoncept hvor improviserede optrin med publikum som medspillere, idemænd eller kulisse opstår i et væk, og kun afbrydes af proffesionel og gennemprøvet sceneunderholdning.

Som publikum medvirker man kun i det omfang man har lyst. Vi kan sagtens mærke hvis nogen helst bare vil kigge på.

Café Kølberts tjenershow foregår imens gæsterne spiser. Show-tjenerne blander sig med de "rigtige" tjenere og indgår i serveringen. Det bliver dog hurtigt tydeligt, at der er forskel på tjenerne. 

Tjenerne i Café Kølbert er bl.a.: Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Ascanius, hr. Holm, frk. Overgaard, hr. Nitz og mange flere. Hver tjenerfigur har sin egen unikke personlighed, som let kan ses, selv gennem den stive uniformering. Mange af os har optrådt med den samme figur i over 20 år. - Det kan man da kalde et rollefag. 

Det er mange år med fingerspitzgefül og gakkede indfald garneret med en stor kærlighed til publikum, som giver os de indspark og den inspiration, der skal til, for at gøre aftenen helt speciel.

Der er ingen særlige krav til hvilken anledningen der er til middagen. Vi har med glæde og succes optrådt til konferencer, firmafester, fødselsdage, kundearrangementer, svendegilder, gallamiddage og sølvbryllupper. Nogen gange er der ikke engang en middag. Café Kølberts sjove tjenere optræder ofte til receptioner og velkomstdrinks.

Et Café Kølbert-show varer typisk en time. Det er tid nok til, at vi kan bygge en verden af gamle dage, genkendelighed og masser af grin, men ikke så lang tid, at vi okkuperer hele festen. Andre modeller kan naturligvis også lade sig gøre. Vi har lave TV-indslag på 15 sekunder og underholdt 5 timer i træk på et tog fra Aalborg til København. Snak med os om det....

 

Ring trygt til Café Kølbert på telefonnummer 86 12 02 99               - og stil de spørgsmål, der brænder på. 

 

Hr. Hamborg, Erling, frøken Svennevig, hr. Nitz og hr. aamodt underholder som showtjenere.

 

Skriv endelig til os her.. 

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

nyhedstelegram