Sjove tjenere

Café Kølberts sjove tjenere

De altid veloplagte, morsomme og underholdende sjove tjenere fra Café Kølbert, optræder for høj som lav, tykke som tynde, unge og gamle.

Et Café Kølbert Show med de sjove tjenere varer typisk en time og foregår imens gæsterne spiser. Har de specifikke ønsker, eller vil De bare gerne have en sludder med en festlig tjener, så ring på telefonnummer 86 12 02 99 eller send en e-post-meddelelse ved at trykke her.

Hr Hamborg, den sjove tjener fra Café KølbertErling, den sjove tjener fra Café Kølbertfrk. Svennevig. Sjov tjener fra Café KølbertHr. Nitz. Sjov tjener fra Café KølbertHr. Bøgh. Sjov tjener fra Café KølbertFrk. Overgaard, sjove tjenere fra Café Kølbert

Vores sjove tjenere er og har altid været de sjoveste tjenere i Danmark. - og det bliver de ved med at være. Vores ældste sjove tjenere har arbejdet med deres figurer i 32 år, og vi er nu igang med at optræne den nyeste generation af Café Kølberts sjove tjenere, til at kunne indgå i Café Kølberts uforskammet høflige tjenerstab.

Café Kølbert opfandt serveringsteateret i 1985 et hemmeligt sted i Jylland, hvor de sjove tjenere optrådte for første gang for de få måbende gæster, der havde vovet sig ud på en pløjemark i styrtøsende regnvejr, og ind i det næsten regntætte telt, der husede en nusset café med de sjoveste tjenere.

Der blev bukket og skrabet og talt et rigsdansk så smukt som kun Gunner NU Hansen eller Poul Reichardt kunne gøre det.

Man kunne opleve optrin og historier, som rimede med Morten Korchs udødelige filmatiserede romaner, og som kunne forgå i efterkrigstiden Danmark.

Der blev serveret kaffe, saftevand og kage, til tonerne af enten det heftige trestemmige blokfløjtespil, fremført af de sjove tjeneres blokfløjteensamble, eller den mobile jukebox hvor højskole sange og salmer, blev fremført af den altid sjove tjener hr Uggerhøj.

Café Kølberts sjove tjenere gik fra at servere i et cirkustelt, til at komme ind i stuen til folks fester og helt ind på de bonede gulve hos De royale. -og gang på gang, bliver de sjove tjenere klappet ud under gæsternes hurra-råb og glædes ytringer.

Det er blevet til mange optrædender siden, for de sjove tjenere, i en lang årerække cirka 200 om året. Det har medført at mange danskere har fået en sjov tjener eller 2 på besøg. Det være sig på arbejdspladsen, i hjemmet eller i sportsklubben.

De sjove tjenere fra Cafe Kølbert leverer altid en sjov oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi optræder en times tid under maden, gerne med en skænkning alene, inden maden kommer på bordet.

Vi sætter antal tjenere efter hvor mange gæster der er.  

Ring endelig og få en lille snak med Os, hvis De har lyst til at høre en pris på Cafe Kølberts sjove tjenere.

Kølbert kontoret er altid bemandet

ring:  86 120299 

vi sidder der altså også nu..

Eller send en e-post her

 

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt

Propaganda