skøre tjenere

Vi er simpelt hen de skøreste tjenere man kan forestille sig

Dette skøre tjener show er en sofistikeret og ekstremt skæg kombination at improviseret interaktion med gæsterne og skide sjov sceneoptræden.

Showet varer som regel en time, og foregår imens gæsterne spiser, drikker og taler med hinanden. Det er fleksibel, proffessionel og elegant underholdning, som kan tilpasses mange forskellige situationer, og kan forandre Deres arrangement til en flodbølge af latter.

Vi ved at forberedelse og kommunikation er nøglen til en succesfuld aften, og vi sørger for at alt i forbindelse med de skøre tjeneres show bliver koordineret med spillestedet, køkkenet og de "rigtige" tjenere.

Café Kølberts skøre tjenere serverer portvin, kaffe, pindemadder, saftevand, kage, rødvin, middelhavs-buffet eller sushi, til tonerne af flerstemmig hyldstsang, høflige uforskammet-heder og slesk tale. De skøre tjenere opfører improviserede og indstuderede optrin imellem bordene, så alle gæster får en unik oplevelse.

Jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang at vi hyrer jer til at overraske vores gæster. ;)

                                                                             Geerthana Ratnasingam

Café Kølberts skøre tjenere gik fra at servere i et cirkustelt i 1985, til at komme ind i stuen til folks fester og helt ind på de bonede gulve bl.a. hos de  kongelige. -og gang på gang, bliver de skøre tjenere klappet ud under gæsternes hurra-råb og glædes ytringer.

De skøre tjenere fra Café Kølbert har base i Århus, men kører uden problemer til forestillinger overalt i Danmark og Sydsverige.

Siden 1985 er det blevet til mange optrædender for de skøre tjenere fra Café Kølbert.  I en lang årerække cirka 200 shows om året. Det har medført at mange danskere har fået en skør tjener eller 2 på besøg.. Det være sig på arbejdspladsen, i hjemmet eller i sportsklubben.

Vi sætter antal tjenere, efter hvor mange gæster der er. En forårsdag i 2013 var vi 28 skøre tjenere afsted til forskillige shows på samme aften.

Ring endelig og få en lille snak med os, hvis De har lyst til at høre en pris på Cafe Kølberts sjove tjenere.

Kølbert-kontoret er altid bemandet 

RING 86 12 02 99

Eller skriv til os (klik) her

 

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt

Propaganda