Underholdning på engelsk

Kølbert humor er et internationalt sprog

"Tak fordi I også inddrog de engelsktalende, det gjorde I også forrygende godt"                                     Bente F Sabroe, TC Group

Personally I'll have to admit that I haven't laughed at myself so heartily and without restraint as I did now for a very long time!

                    Paavojuha Klemtjeff, Perho Helsinki

                                     Café Kølbert underholdning på engelsk

Vi optræder ubesværet på engelsk, hvis De ønsker det. Faktisk kan hele showet afvikles på engelsk, -både med sceneunderholdning og rundt ved bordene. Det koster ikke ekstra. 

Er der tale om et selskab med blandede udenlandske gæster, er det en fordel at de sjove tjenere kun optræder på engelsk.

Har De udenlandske gæster, er Café kølberts tjenerstab en absolut elegant og uomgænglig morsom oplevelse, at give dem!

Er det blandede gæster fra Skandinavien, vil vil optræde på engelsk fra scenen, og interskandinavisk ved bordene, og selvfølgelig, er der kun svenskere ved et bord, bliver det  med flest svenske gloser, ved det bord.

Vi optræder ubesværet på engelsk, både med sceneunderholdning og rundt ved bordene.

De udenlandske gæster tror ofte at vi er normale representanter for tjenerstanden i Danmark, når vi lige er gået igang med at skænke vin. Og de venter lidt med at forstå at vi laver fis med dem. Men når 10 øren falder, griner de udenlandske gæster ofte mere og nærmest befriet..

Vi har optrådt for stort set, alle nationaliteter, både herhjemme og over hele verden på engelsk. Men også svensk, tysk og norsk.

Vi har foreksempel optrådt for:

Amerikanske gæster, Svenske gæster, Kinesiske gæster, Chilenske gæster, Israelske gæster, Palestinensiske gæster, Iranske gæster, Brasilianske gæster, Grønlandske gæster, Polske gæster, Ukrainske gæster, Portugesiske gæster, Letiske gæster, Indiske gæster, Ausralske gæster, Venezuelske gæster, Russiske gæster, Sovjetiske gæster, Græske gæster, Tyrkiske gæster, Sanske gæster, Franske gæster, Engelske gæster, Japanske gæster, Belgiske gæster, Luxemburgske gæster, Tyske gæster, Islandske gæster, Norske gæster, Finske gæster, Sydafrikanske gæster, Færøske gæster, altså mange forskellige udenlandske gæster ofte blandede på kryds og tværs.

De er fra alle mulige slags fagområder, men oftest udenlandske gæster, på konference eller Kick-off.

Et af de største job for udenlandske gæster vi har haft, var i København for ca 2.000 (næsten alle) engelsktalende gæster for Compaq. Der var næsten alle større og kendte lande repræsenteret.
 

RING  86 12 02 99  - og tal gerne engelsk.

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Kontakt