Vi dækker hele landet

Optræder i Nordjylland, i Holstebro, i Vejle, i Tønder, på Fyn, på Vestsjælland og i selve København.

Latteren over Ertholmene har knap lagt sig endnu. Vi siger TUSIND TAK for en fantastisk aften hvor alle ø-boere morede sig kosteligt.

                                                                         Jan og Vibeke Gilbam, Christiansø

Det er os der takker - alle havde en dejlig aften, og som jeg kan høre på deltagerne bliver det vist ikke det sidste arrangement I får i Sverige.

                                                                           Anette Stjerne, Tunstall Nordic

 

Der er ikke den del af Danmark, vi ikke kommer i. Er De i god tid kan vi sagtens besøge for eksempel Christians Ø. Er De i dårligere tid, kører vi alle mulige andre steder hen.

Café Kølberts sjove tjenere stammer fra Århus, men som årene er gået, bor de sjove tjenere nu rundt omkring i hele landet. Vores kontor ligger stadig i Århus, men Café Kølberts skøre tjenere er ikke landfaste. Vi kører gerne fra den ene ende af landet til den anden. Som en rejselysten flåde ladet med komik, servering, underholdning og uforskammet høflighed. Vi rejser i egen vogn, med DSB eller rutebil til de yngste lejetjenere.

Hr Hamborg fra Café Kølberts sjove tjenere nyder en kørelejlighed til det mørke Jylland

Café Kølberts sjove tjenere har intet problem med transport. Vi elsker at køre...

Vi har for nylig optrådt i: Skærbæk, Vemmelev, Odense, Aalborg, Holstebro, Sejs, Roskilde, Nykøbing Mors, Vejle, Svendborg, Egå, Næstved, Silkeborg, Tåstrup, Hasselager, Ikast, Ballebro, København K, Hässleholm, Århus, Frederiksberg, Haderslev, Balle, København V, Fredericia, Mejlby, Mårslet, København Ø, Middelfart, Vossevang, Brøndby, Horsens, Båstad, Herning, Værløse, Kolding, Blokhus og København SV.

 

Vi tager en fast pris plus transport.... 

 

Ring til 86 120299  

eller klik her for at sende en e-post.

 

Propaganda

Kontakt

Fotografier

Radio London

Kontakt

Propaganda