Personalefest med sjove tjenere

Vil De se Deres kollegaer grine?

” – En del af mine kolleger heroppe havde aldrig oplevet Café Kølbert før, og de siger, at de aldrig har moret sig så meget under en middag som i lørdags …
Det er store ord i Nordjylland!

Hans Christian Højslet

Adm. Dir., DAFOLO a/s

Lad Café Kølbert tage sig kærligt af Deres personale på Deres virksomhed. Lad os give medarbejderne en servering, andre personaler allerede omtaler som uforglemmelig!

De sjove tjenere fra Café Kølbert underholder en times tid under spisningen eller til receptionen på jeres arbejdsplads eller i lejede lokaler ude i byen.

Vi indhenter lidt information og fakta om Deres kollegaer, yndlingschef, tillidsmand samt arbejdspladsen, og bruger det i vores optræden.

Vi lader os inspirere af jeres oplysninger og gør det lidt personligt. Vi har ry for at gå til, men aldrig over, stregen – og vi destruerer selvfølgelig alt indsamlet materiale efter festen.

Alle deltagere morede sig allermest over Café Kølbert
… de var fuldstændig hæmningsløse og meget underholdende.

De stjal billedet fra de største stjerner,
da årets Robert-priser blev delt ud.

Billed-Bladet

Danmarks royale ugeblad

Oplev jeres chef klappe og grine

Ring til :

86 12 02 99

“- 1000 tak for sidst!
Det var et HERLIGT besøg!
Tak fordi I er så sjove, professionelle, finurlige, opfindsomme, vakse … vi kan blive ved.
Det var en fantastisk start på en flyvende fest!

Lena Bomholdt

Økonomimedarbejder, Frie Skolers Lærerforening

Café Kølberts finurlige tjenere sørger for at personalet bliver rystet yderligere sammen og har noget at tale om i lang tid fremover.

Er personalegruppen flersproget optræder vi gerne på engelsk, men vi har også mulighed for at tilføje tjenere fra Estland, Tyskland, Østrig, Schweitz, England og Fyn til tjenerstaben.

“Det århusianske fænomen Café Kølbert er på genial vis leveringsdygtig i nostalgiske drømmebilleder for flere generationer.”

Berlingske Tidende

Det har været en sand fryd at komme på arbejde igen med alle de positive tilbagemeldinger jeg har fået for jeres optræden.

Ketty Frilund

HN Group, Plastic & Perfection