Underholdning & skøre tjenere

Vi er simpelthen de skøreste tjenere man kan forestille sig

De skøre tjenere fra Café Kølbert

Dette skøre tjenershow er en sofistikeret og ekstremt skæg kombination af improviseret interaktion med gæsterne og skide sjov sceneoptræden.

Showet varer som regel en time, og foregår imens gæsterne spiser, drikker og taler med hinanden.
Kølberts tjenerstab entrerer lokalet stille og roligt. Gæsterne opdager lidt efter lidt at disse tjenere er anderledes … og lidt skøre. Så der går lidt tid før gæsterne aner uråd og opdager de mærkelige, men velklædte skøre tjenere.

“Jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang at vi hyrer jer til at overraske vores gæster. ;)”

Geerthana Ratnasingam

Det er fleksibel, professionel og elegant underholdning, som kan tilpasses mange forskellige situationer, og som kan forandre Deres arrangement fra monotoni til en flodbølge af latter.

Café Kølberts skøre tjenere serverer gerne, hvad enten det er:
portvin, kaffe, pindemadder, saftevand, kage, rødvin, Monarkgryde eller Molslinjens buffet til tonerne af flerstemmig hyldestsang, høflige uforskammetheder og slesk tale.

Vores skøre tjenere opfører improviserede og indstuderede optrin imellem bordene, så alle gæster får en unik oplevelse.

Vi ved at forberedelse og kommunikation er nøglen til en succesfuld aften. Derfor sørger vi for at alt i forbindelse med de skøre tjeneres show bliver koordineret med spillestedet, køkkenet og de “rigtige” ikke-skøre tjenere.

Få gæsterne op at køre med

De Skøre Tjenere!

Café Kølberts skøre tjenere gik fra at servere i et cirkustelt på en pløjemark i 1985, til at komme ind i stuen til folks fester og helt ind på de bonede gulve bl.a. hos de kongelige.
Gang på gang oplever de skøre tjenere at blive klappet ud under gæsternes hurraråb og glædesytringer.

De skøre tjenere fra Café Kølbert har base i Århus og København, men kører uden problemer til forestillinger overalt i Danmark og Sydsverige.

Vi flyver også gerne hvis det er længere væk, men vi har lokale afdelinger i London, Køln og Berlin, der også står klar med skægge og skøre tjenere.

Siden 1985 er det blevet til mange optrædener for de skøre tjenere fra Café Kølbert – i en lang årrække cirka 200 shows om året. Det har medført at mange danskere har fået en skør tjener eller 2 på besøg … Det være sig på arbejdspladsen, i hjemmet eller i sportsklubben.

Vi sætter antal tjenere, efter hvor mange gæster der er. En forårsdag i 2013 var vi 28 skøre tjenere afsted til forskellige shows på samme aften.

Ring endelig og få en lille snak med os, hvis De har lyst til at høre en pris på Café Kølberts skøre tjenere.

Skør
Skørere
De Skøreste Tjenere:

Café Kølbert

Ring til vores kontor

86 12 02 99

– eller skriv et brev til os herunder:

2 + 11 =