Miss Mikk

En tjener fra østblokken.

Miss Mikk er fra Estland og egentlig bosat i London. Hendes moder sendte hende tidligt ud at tjene, afsted fra Tallinn på en pram med fragt til Liverpool.
Hun var egentlig på besøg som turist her i landet, da hun blev fanget af 24 års reglen, og opholdet blev til en lang “ferie”.
Hun har stadig 19 år tilbage.
Hun taler slet ikke dansk, men dog et dårligt engelsk.

Miss Mikk, samt servetricekollegaerne fra London i Øksnehallen, hilser og bliver dus med vores eksotiske tyske tjener fra Köln: Hr Krause.

Miss Mikk er glad for et lille glas hvidvin efter fyraften (eller en lille fadøl eller en lille fri bar), og på fotografiet har hun ikke langt tilbage af den “dry January” Frk Svennevig har beordret, efter hendes (Mikks) lidt for tætte bekendskab med en velhavende gift mand.

Miss Mikk i kø til at få sat håret af de garvede Kølbertkollegaer: Frk Manley & Frk AndersenFrøken Svennevig ser til at novisen Frk Langgaard, får et respektablet ydre.

Den britiske Kølbertstab med Miss Mikk i midten.

Miss Mikk synger en af hendes hjemlands vemodige viser for et internationalt selskab i Den Blå Planet (Danmarks Akvarium)

Tjenerstaben på Den Røde Plads i Holstebro, (med grøn belægning?) Miss Mikk er nr 2 fra højre ved siden af Hr Manley.

Personale-omklædnings-faciliteterne er ikke altid optimale for omrejsende tjenere.

Her kan man vist tale om et “tjenerskab”.

Øverst og ned er det Erling Lærling, Frøken Svennevig, Hr Nitz og så vores estiske frøken.

Miss Mikk forsøger at formilde Frøken Svennevig med en gave, i håb om strafnedsættelse.

Desværre står der et efterladt glas fra gårsdagens selskab på bardisken, og alle håb for en benådning dør øjeblikket efter.